Verzenden en afhalen:

Toolnation levert alleen binnen Europa.


Geen verzendkosten in BENELUX en Duitsland

Bij een bestelling van €50,- incl. BTW (€41,32 excl. BTW) of meer wordt deze geheel gratis verzonden.
Bij een bestelling onder de €50,- incl. BTW (€41,32 excl. BTW) zijn de verzendkosten €9,- incl. BTW (€7,44 excl. BTW).
Bij een bestelling onder de €30,- incl. BTW (€24,79 excl. BTW) zijn de verzendkosten €13,- incl. BTW (€10,74 excl. BTW).

(In het betaalmenu worden de kosten van uw land weergegeven bij het afrekenen) 

Verzendkosten buiten BENELUX en Duitsland

De kosten voor verzending binnen Europa worden berekend wanneer uw adresgegevens volledig zijn ingevuld.

Verzending naar landen buiten de EU is op aanvraag. Stuur uw aanvraag via onze klantenservice.

Verzendkosten buiten Benelux van bestellingen met een grote omvang / gewicht, zullen de klant apart doorgegeven worden per e-mail. Heeft u hier een vraag over, stuur dan ook uw aanvraag naar onze klantenservice.
Deze bestellingen worden niet deels verzonden, dus in één geheel. Hierdoor kunnen de verzendkosten afwijken voor de desbetreffende bestemming en zal dit worden opgevraagd bij de vervoerder.


Bestelling en betaling door middel van iDEAL of Mister Cash/Bancontact betalingssysteem:

PostNL: Gratis bij een bestelbedrag hoger dan €50,- incl. BTW (€41,32 excl. BTW).


Bestelling en betaling door middel van vooroverboeking:

PostNL: Gratis bij een bestelbedrag hoger dan €50,- incl. BTW (€41,32 excl. BTW).
(Let op: uw bestelling wordt pas in behandeling genomen als de betaling bij ons is ontvangen, houdt u bij het handmatig overmaken van uw betaling per bank rekening met een overboektijd van 1 tot 3 werkdagen)


Bestelling stationaire machines en betaling alleen mogelijk via iDEAL of vooroverboeking:

PostNL/Transmission Palletvracht: Gratis
(Let op: uw bestelling wordt pas in behandeling genomen als uw betaling bij ons is ontvangen, houdt u bij het handmatig overmaken van uw betaling per bank rekening met een overboektijd van 1 tot 3 werkdagen)


Bestelling en betaling door middel van creditcard of PayPal:

PostNL: Gratis bij een bestelbedrag hoger dan €50,- incl. BTW (€41,32 excl. BTW).
(Let op: uw bestelling wordt pas in behandeling genomen als uw betaling bij ons is ontvangen, houdt u bij het overmaken van uw betaling met creditcard of PayPal rekening met een overboektijd van 1 tot 3 werkdagen)


Rembours (alleen Nederland)

U kunt bij levering betalen aan de pakketdienst (dit kan alleen contant)! Wij verzenden pakketten onder rembours enkel met PostNL.

  • De betaalwijze 'rembours' is alleen mogelijk bij een bestelling tot €350,- incl. BTW
  • Rembours pakketten worden boven de €100,- incl. BTW ten alle tijden aan een pakketshop bij u in de buurt geleverd.
  • Dankzij de standaard verzekering is je pakket bovendien verzekerd tegen verlies en beschadiging tot het aangegeven rembours-bedrag.

Voor bestellingen met betaling onder rembours brengen wij €35,- excl. BTW in rekening. De betaalwijze 'rembours' is alleen mogelijk bij een bestelling tot €350,- incl. BTW

Betaling:
Betaling dient te geschieden door middel van contant bij zendingen die onder Rembours worden verstuurd. Het gebruik van cheques is niet mogelijk in Nederland.

Helaas kunnen we in een klein gedeelte van Nederland deze optie niet aanbieden.

Zie onderstaande postcodes:

  • 1156 (Marken)
  • 8899 (Vlieland)
  • 8881-8885 (Terschelling)
  • 8891-8897 (Terschelling)
  • 9161-9164 (Ameland)
  • 9166 (Schiermonnikoog)
  • 1791-1797 (Texel) 

Indien er nog iets gewijzigd wordt in de adressering nadat de bestelling door ons verzonden is wordt dit aan de klant doorberekend.
Dit is bij levering van palletvracht €60,50 incl. BTW (€50,- excl. BTW) en voor pakketten €24,20 incl. BTW (€20,- excl. BTW). ( Transmission / PostNL)

NIET THUIS

Bent u niet thuis als PostNL uw pakket komt bezorgen dan probeert de bezorger uw pakket af te geven bij de buren. Lukt dit niet, dan laat de bezorger een kaartje met een ‘niet-thuiscode’ bij u achter. Met deze code kunt u een nieuw  bezorgmoment kiezen. Dit kan tot 22.00 uur. Als u niets doet, komen ze op de volgende bezorgdag (maandag t/m zaterdag) nog een keer bij u langs.

Ook als u niet thuis bent bij een tweede bezorgpoging laat de bezorger een kaartje bij u achter. Hierop staat bij welke PostNL locatie u het pakket kunt ophalen. U heeft dan 1 week de tijd om uw pakket op te halen op vertoon van een geldig legitimatie bewijs. Na 1 week wordt het pakket teruggestuurd naar Toolnation.nl

Let op! In België kunnen afwijkende voorwaarden gelden. 


Afhalen:

U kunt uw bestelling afhalen bij onze vestiging in Beek. Zodra uw bestelling gereed is voor afhalen nemen wij telefonisch en/of via mail contact met u op. Indien u nog geen bericht van ons heeft gekregen ligt uw bestelling dus nog niet voor u klaar!

Showroom & afhaalbalie:
Dirks Machines Beek
Prins Mauritslaan 120-124
6190 AB Beek (L)